Cantarella

Zingen doe je zo!

Cantarella bestaat al sinds 1981. Vanuit diverse hoeken van Limburg komen kinderen naar Beek om te zingen. Zingen bij Cantarella is leuk omdat je er veel leert en er bijzondere dingen doet: optredens, workshops, festivals, reisjes. Omdat Cantarella een goede naam heeft wordt zij vaak gevraagd voor bijzondere gelegenheden. Veel jeugd vond na de Cantarella-tijd de weg naar de muziekwereld, bijvoorbeeld via het conservatorium. Er is zelfs een heel volwassenenkoor uit voortgekomen.

KOREN

Koorindelingen variëren. In de regel is er een aspirantenkoor, een kinderkoor en een jeugdkoor. De koren staan onder leiding van Marleen Everink.

PROEFLID

Kom een keer langs! Je kunt zelfs een tijdje op proef meedoen om te kijken of Cantarella iets voor je is.
Mail of bel ons (zie onderaan de pagina).

TIJDEN

Repetities van de verschillende koren zijn op vrijdagmiddag tussen 17:00 en 19:30. Elk koor heeft 1 à 1,5 uur repetitietijd.

LOCATIE

De repetities vinden plaats in Artamuse Muziekschool, Doctor Stassenstraat 88, 6191 VP BEEK

KOORSCHOLING

In de repetities leer je al veel, maar van tijd tot tijd worden er ook speciale koorscholingscursussen gegeven, waar meer over zang, muziek en noten wordt bijgebracht. Een cursus duurt ca. 8-10 weken.

KOSTEN

Contributie bedraagt 192,-  per schooljaar. Voor het eerste jaar is er een instapkorting van 30,-.
Ook voor broers/zussen geldt een korting.

Voor activiteiten, kleding en speciale  koorscholingscursussen kan een aparte bijdrage worden gevraagd.

ABC

Meer praktische info in het ABC van Cantarella: hier.

Kijk hier voor de veel gestelde vragen