Kokoz

Zingen op toneel doe je zo! 

DIT IS KOKOZ

Naast de Limburgse Koorschool Cantarella en Steerkes is er ook de Limburgse Koorschool Kokoz.
Kokoz is een jeugdtheaterkoor. Bij Kokoz leer je (samen)zang en toneelpresentatie. Na een tijdje sta je op het toneel in theaters. Bijvoorbeeld om mee te doen met een uitvoering van Opera Zuid. Of we maken zelf een theateruitvoering voor en door jeugd.

Kokoz werkt met projecten: een serie repetities, een generale en dan de uitvoering(en). Per project kijken we hoeveel kinderen kunnen meedoen en van welke leeftijd. 

De Limburgse Koorschool Kokoz is voortgekomen uit een samenwerking tussen Opera Zuid, Muziekschool Kumulus en de Limburgse Koorschool Cantarella.

Kokoz staat voor KinderOpleidingsKoor Opera Zuid. De repetities zullen veelal bij Opera Zuid zijn. Malpertuisplein 60 in Maastricht.
Maar we zullen niet alleen operaproducties doen. Wel vaak iets waarbij we zingend toneelspelen. 


ACTUEEL: CASTING VOOR OPERA ZUID
EERDERE PROJECTEN


Na diverse kortere workshops (vaak voorafgaand aan uitvoeringen van Opera Zuid) en projecten (Kids Voices Go Classic, Kids Voices and Bells) volgde er in november 2015 een serie workshops Kids Voices On Stage. Zie het filmpje op dee pagina. Daarbij zijn tegelijkertijd kinderen gecast om het kinderkoor te vormen in de opera La Bohème. En zij gingen in het voorjaar van 2016 mee op tournee met Opera Zuid door heel Nederland! 

Wil je in op de hoogte blijven van de activiteiten en projecten van Kokoz?
 Mail naar info@kokoz.nl