LIDMAATSCHAP

LID WORDEN

Enthousiast geworden door wat je over Kokoz hebt gelezen, of hebt meegemaakt in een project of op een open dag?

Lees dan op hieronder verder over hoe je lid wordt en aan het koor en de opleiding kunt deelnemen.

Toelating:

Er is een proefperiode van enkele weken, waarna zowel vanuit de dirigent als vanuit de leerling/ouder bekeken wordt of het kind past bij de opleiding.

Lidmaatschap is in principe voor (de rest van) een schooljaar, tenzij er bijzondere omstandigheden zijn zoals verhuizing.

Voor aanmelding: stuur een mail incl. naam, geslacht en geboortedatum naar info@kokoz.nl

LESGELD

Lesgeld is voor schooljaar 2018-2019:

• opleidingskoor: €200
  • concertkoor A: €250
  • concertkoor B; €300

Voor 2e en volgende kinderen van 1 gezin geldt een korting van 10%.

Overige kosten zijn er voor materialen zoals (werk)boeken en stemvork. De bedragen zijn afhankelijk van het het tempo van het kind en liggen indicatief tussen de €20 en €50. Materialen blijven eigendom van de leerling.

Voor bijzondere uitjes kan een bijdrage worden gevraagd.

Kleding wordt deels verzorgd door de koorschool. Er kan gevraagd worden om zelf voor een kledingstuk te zorgen, bijv. voor een witte of zwarte broek.