INFORMATIE VOOR SCHOLEN

De Limburgse Koorschool heeft inmiddels jarenlange ervaring met het verzorgen van muzieklessen op scholen.
Wij doen dit op een methodische wijze, vanuit onze doelstelling om een bijdrage te leveren aan kwalitatief verantwoorde (samen)zang van kinderen.
Ook voor de leerkrachten geeft het een impuls om zelf verder met zingen in de klas bezig te zijn.

Wij zijn bekend met diverse regelingen voor stimulering van muziek op school en kunnen samen kijken wat de financiële mogelijkheden hiervan zijn.

Natuurlijk hopen wij dat kinderen hierdoor ook de weg naar onze koorschool gaan vinden. Maar dat mag evengoed een ander koor zijn. Wij werken via de 3traps-benadering (waarvoor wij zelfs een Award hebben gewonnen): zingen op school - zingen buiten school - zingen op een koor.

Meer weten? Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.