JOEHOE! Doe je ook mee?

https://forms.gle/ePvNBKrvd7DyzawS7

WAT IS HET?

JOEHOE is een zang- en spel vierdaagse. We gaan zingen, muziek spelen, toneel spelen en nog veel meer. We kijken wat voor liedjes we allemaal kunnen maken met wat we buiten zien en vinden. Op de laatste dag geven we een eindpresentatie. En tussendoor is er ruimte om gewoon lekker zelf te spelen.

Voor wie en waarom?

Het is vooral voor kinderen van ca 7-13 jaar. Voor oudere tieners organiseren we 1 middag/avond programma.
We willen kinderen laten ontdekken wat ze aan (muzikale) creativiteit in zich hebben. En ze in dit coronajaar gewoon een leuke tijd bezorgen!

Waar en wanneer?

JOEHOE vindt plaats op buitenlocatie(s) in de buurt van Beek. (uitvalsbasis Scoutinggebouw, Molensteeg 2) van maandag 10 t/m donderdag 13 augustus.
Kinderen kunnen tussen 8 en half 9 gebracht worden. We beginnen met ontbijt. Aan het eind van de middag, zo tussen 4 en 5, kunnen ze weer worden opgehaald.

Door wie?

Eigenlijk door de kinderen zelf. Zij worden begeleid door de dirigenten/zangcoaches Marleen Everink en Claudia Franzen van de Limburgse Koorschool. Zij hebben ook lesbevoegdheid. Ook zullen andere professionals waar de koorschool mee samenwerkt langskomen voor workshops.

Wat kost het?

De bijdrage voor de vierdaagse is 35,- Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.
Voor oudere tieners (1 middag/avond programma) is de bijdrage 10,-

Coronaproof

De Limburgse Koorschool heeft al ervaring met buitenrepetities en het toepassen van de coronamaatregelen.


https://forms.gle/ePvNBKrvd7DyzawS7


Mede mogelijk gemaakt door